Bistro de Bok

Bistro de Bok

  • Duizelsteeg 16, 6811 GS Arnhem

Bij Arnhems oudste bistro eet je klassiekers van de houtskool-grill zoals spare ribs, tournedos en het visje van de week. Daarbij krijg je salade, sausjes, gebakken aardappels en seizoensgroenten.

Informele sfeer

Bistro de Bok staat al meer dan 40 jaar bekend om de authentieke informele sfeer en de klassieke gerechten die geen uitleg behoeven. Onze gerechten komen van de houtskool-grill en worden geserveerd met sausjes, stokbrood, salade, gebakken aardappels en seizoensgroenten. Veel van onze gasten genieten van een kijkje in de open keuken. 

Royale porties

Bij ons begin je met een lekker proeverijtje. Daarna keus te over, je kunt kiezen uit uit onder andere sappige spare ribs, een mooie tournedos, het visje van de week en scampi’s.  De bokspies of de lamskoteletjes zijn altijd een populaire keuze en viseters nemen graag de zalmforel in folie met garnaaltjes. Onze porties zijn royaal en de bediening snel. Dus wat let je? 

Bokkie-bag voor thuis 

In de zomer is er een sfeervol terras. In de winter hebben wij een speciaal wildmenu. Vegetarisch eten kan, maar alleen op afspraak. En mocht je over hebben, geen probleem, je krijgt onze speciale Bokkie-bag mee voor thuis!