Chico's Place

Chico's Place

  • Looierstraat 1, 6811 AT Arnhem

De lekkerste Döner kebab, houtskool grill, ocakbasi, wok, hotwings en burgers vind je bij Chico's Place. Je kunt er gezellig eten in hun cafetaria('s) of gemakkelijk online bestellen. Alles 100% helal

Ruime menukaart
Chico's Place heeft met veel gerechten op de menukaart een veelzijdig aanbod. Zij bieden onder andere lunches en bedrijfsuitjes aan in Arnhem. Het adres voor heerlijke zakenlunches. Alles vers bereid! Of u nu met twee personen of met een groot gezelschap te gast bent, Chico's Place heeft alle ingrediënten in huis om het voor u een onvergetelijke dag / avond te maken in een sfeervolle ambiance. Turks eten in Arnhem krijgt op deze manier een nieuwe dimensie.


Extra lang open in het weekend
Chico’s Place was al een begrip in Arnhem en nu is er ook nog een Chico’s Place To Go geopend op de Korenmarkt. Speciaal voor de stappers zijn ze op donderdag, vrijdag en zaterdag extra lang geopend.


Keuze te over
Lekker voor, tijdens of na het stappen genieten van de heerlijkste gerechten. Maar Chico Place biedt meer. Zij hebben een uitgebreid aanbod van belegde broodjes, keuze uit wit of bruin brood en van pistolet tot driehoekbroodjes. Vanaf 11:00 uur kun jij al genieten van de verse broodjes. Dus even trek tijdens het winkelen? Kom langs. Bestellen kan tussen 16:00 en 00:00 uur.


Zakenlunches en bedrijfsuitjes
Er is meer. Zij bieden onder andere zakenlunches en bedrijfsuitjes aan in Arnhem. Chico’s Place is hét adres voor heerlijke zakenlunches. Alles is altijd vers bereid! Uiteraard kunnen bedrijven gemakkelijk en snel bestellen via de website. Wil je als bedrijf de luxe verdieping afhuren dan is dat ook geen enkel probleem. Neem even contact met ze op en het wordt geregeld.