Cosmetist

Cosmetist

  • Brouwersplein 3, 6811 BL Arnhem

Heb je een jubileumfeest, diploma uitreiking, gala of andere gelegenheid waarvoor je er op je best uit wilt zien? Dan mag een goede make-up look niet ontbreken!

COSMO KAPPERS ARNHEM
Cosmetist is gevestigd in Cosmo Hairstyling salon Arnhem. Deze samenwerking maakt het mogelijk om alle cosmetische behandelingen te combineren met een kappers behandeling. Maak je look af met een mooie make-up! Bij perfect gestyled haar hoort toch ook perfecte make-up?

INGLOT BENELUX
Cosmetist is verkooppunt van gerenommeerd make-up merk Inglot Cosmetics. Inglot kenmerkt zich in haar huidvriendelijke, high quality producten met rijke bestanddelen en hoge pigment waarde. Daarnaast is de make-up van Inglot longlasting, heeft het hoge kwaliteit ingrediënten zoals macadamia olie, cacao boter, avocado olie en vitamine E. Inglot maakt al 25 jaar parabenenvrije make-up, en was hiermee een voorloper in de industrie. Ook is alle make-up van Inglot dierproefvrij!

BRUIDSMAKE-UP
Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Naast de jurk, schoenen en accessoires maken een mooi kapsel en bruidsmake-up het plaatje compleet. Door verschillende looks uit te proberen gaan we op zoek naar die schitterende uitstraling, zodat je er op jouw dag het mooiste uitziet. Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij Cosmetist terecht, zodat ze er op hun allermooist uit zien op jouw bijzondere dag. 

WORKSHOPS
Tijdens een make-up workshop maak je kennis met verschillende visagie producten en een stukje kleurenleer. Je leert hoe je een natuurlijke dagmake-up of avondmake-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterkte punten accentueert. De workshop is natuurlijk altijd af te stemmen op jouw persoonlijke wensen