Café de Schoof

Café de Schoof

  • Korenmarkt 37, 6811 GW Arnhem

Ons café is centraal gelegen aan de Korenmarkt midden in het hart van het Arnhemse uitgaansleven. Bij ons kun je koffie drinken in de serre of op het terras, feesten aan de bar of een party geven.

Vertrouwde gezichten

Café de Schoof is ruim 35 jaar geleden door Frank en Liesbeth de Zoete geopend. En al die tijd staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Iedereen die werkt in de Schoof vindt goed contact met de gasten belangrijk. Als je vaker komt wordt je als een oude bekende hartelijk begroet, ben je een nieuwe gast doen we er alles aan zodat je je meteen welkom voelt.

Of je lekker op het (verwarmde) terras gaat zitten of je neemt een drankje aan één van de bars, gezelligheid staat voorop.

Muziek en activiteiten

Onze gasten zijn van jong tot oud(er) en zo is ook de muziek, van Hollands tot de nieuwste hits. Er worden ook veel activiteiten georganiseerd. Zo is er regelmatig live muziek, een Kerstbingo, een barbecue en een reisje naar Sneek.

Voordelig Schoofuurtje

Rond het borreluur is er altijd een lekker (warm) hapje. Tussen 17.00 en 18.00 uur is er het bekende Schoofuurtje met gereduceerde prijzen voor bier, wijn en frisdranken. Café de Schoof ligt in het hartje van het bruisende centrum van Arnhem aan de Korenmarkt.