Start/Over, Prospect, Ocean Depths

Start/Over, Prospect, Ocean Depths

Evenementperiode:
15 juni 2018
Tijd:
20:00 - 23:00
Type:
Party Rock

HEAVY/SOUNDS PRESENTS:

 

START/OVER

 

YOUNG AND AMBITIOUS TOUR

 

 

 

START/OVER is Nederlands snelst groeiende metalcore band van dit moment. Ondanks hun korte bestaan speelde de band met onder andere Make Them Suffer, Novelists, LANDMVRKS, The Royal, The Charm The Fury en For I Am King. Met de release van single “Lucie” introduceerde de band uit het niets een compleet nieuwe sound en dit heeft ze veel internationale aandacht opgeleverd. START/OVER staat garant voor een exclusieve liveshow, bestaande uit sfeervolle podiumelementen, meeslepende melodieën, snoeiharde breakdowns en een flinke lading energie.

 

FFO: ARCHITECTS, Make Them Suffer, Northlane en VEIL OF MAYA

 

 

 

WITH SPECIAL GUESTS:

 

 

 

PROSPECT is een vijfkoppige metalcore band uit het zuiden van Nederland en timmert al aardig wat jaren aan de weg. Eerder was de band o.a. al te zien op Jera On Air en met een compleet nieuwe EP, “Ad Hominem”, op zak is het tijd om opnieuw Jera te trotseren. PROSPECT belooft zware gitaren, brute vocalen en een grootse atmosfeer.

 

FFO: ARCHITECTS, Whitechapel, I, The Breather

 

 

 

Ocean Depths is een melodische metal band uit Tilburg die op technisch vlak zeer sterk is. Elk lid van de band weet op zijn instrument veilloos uit te voeren wat er moet gebeuren en dit doet soms sterk denken aan de goede oude metalcoretijd waarin August Burns Red en Parkway Drive de pioniers waren. Verwacht bijzonder strakke riffs, snelle drums en overtuigende vocalen. De band speelde eerder met Carnifex, Napoleon en The Charm The Fury.

 

FFO: August Burns Red, Protest The Hero, Parkway Drive

 

Onze dank gaat uit naar Smash Press, PitKings, Never Mind The Hype en Zware Metalen voor het ondersteunen van deze tour als media partners. Alleen het beste nieuws voor onze Nederlanse scene