Symmetries

Symmetries

Evenementperiode:
30 januari 2019
Tijd:
20:00 - 00:00
Type:
Theater voorstelling
Prijs:
€33,50 - CJP of jonger dan 16 €28,50
Website:
Stadstheater

Nederlands Blazers Ensemble

 

PROGRAMMA

Werken van John Adams, o.a. Fearful Symmetries

Harmonie en symmetrie zijn dé ingrediënten voor schoonheid. Het Nederlands Blazers Ensemble zoekt in Symmetries naar de ultieme schoonheid, waar passie en precisie elkaar ontmoeten. Op het podium ontstaat een spectaculaire en fantasierijke ontmoeting tussen dans, muziek en beeld. Dansers uit verschillende disciplines brengen elkaar tot grote hoogtes.

Een van Amerika’s grootste, levende componisten John Adams schreef het stuk Fearful Symmetries dat speciaal voor de Blazers in grote bezetting op maat werd herwerkt. Het dynamische en opzwepende stuk brengt regelmaat maar ook spannende riffs en kleurrijke bigband-fragmenten. Symmetries is een voorstelling die je meeneemt naar een wereld van angstaanjagende schoonheid.

Voor aanvang van dit concert is een gratis inleiding. Kaarten hiervoor bestelt u samen met uw toegangskaartje in het online verkoopproces.

Dit concert is onderdeel van de klassieke series Nederlands Blazers Ensemble en Van 1900 tot Nu. Wanneer u meerdere concerten binnen één serie boekt, ontvangt u een aantrekkelijke korting op de kaartprijs. Zo geniet u het hele seizoen voordelig van de mooiste klassieke concerten.