BREAKFAST AT FOCUS

BREAKFAST AT FOCUS

Evenementperiode:
17 september 2017 - 10 december 2017
Tijd:
10:00 - 13:00
Type:
Film
Prijs:
€18,00 (met F-pas €16,00)
Website:
Focus Filmtheater Arnhem

BREAKFAST AT FOCUS

Rustig opstaan, genieten van een heerlijk ontbijt en daarna een memorabele film zien. Zo ongeveer ziet de ideale zondagochtend eruit.
Focus biedt onder de naam BREAKFAST AT FOCUS de gelegenheid om op een of twee zondagen per maand te ontbijten voorafgaand aan de ochtendfilm. Het ontbijt begint om 10:00u.

In samenwerking met cateraar KOOKKUNSTEN (www.kookkunsten.com) biedt Focus u een smakelijk ontbijtbuffet, koffie of thee, een sapje en de keuze uit drie kwaliteitsfilms.

============================================================================

Ontbijtdata voor 2017:

Zondag 17 september
Zondag 8 oktober
Zondag 12 november
Zondag 10 december

RESERVEREN EN BETALEN

Het filmontbijt kost (inclusief een entreebewijs, ontbijt, een glaasje sap en twee keer koffie of thee) €18,00. Heeft u een F-pas, dan betaalt u (o.v.v. F-pasnummer) € 16,00.
Om te reserveren stuurt u een mail naar breakfast@focusarnhem.nl. Vermeld daarin uw naam en telefoonnummer, het aantal personen waarvoor u reserveert, de datum waarop u wilt filmontbijten en de film waarmee u het ontbijt wilt combineren.
U krijgt dan een mail retour waarin u ziet of er nog plaats is (maximaal 32 deelnemers per ochtend) en hoe u de kosten kunt voldoen. Als wij de betaling hebben ontvangen is uw reservering definitief.

Het programma, met de films waaruit gekozen kan worden, kunt u vanaf de maandagmiddag voorafgaand aan het ontbijt op de website raadplegen.