Kohinoor of India

Kohinoor of India

  • Oude Oeverstraat 7, 6811 JX Arnhem

Kohinoor is al ruim 30 jaar een begrip in Gelderland. Dat danken wij aan onze service, kwaliteit, gastvrijheid en uiteraard onze voortreffelijke keuken met originele receptuur. Kom je het ook ervaren?

Tradioneel Indiaas eten

In ons sfeervolle restaurant kun je genieten van traditionele Indiase gerechten bereid met verse kruiden en volgens authentieke Indiase receptuur. Je gaat gezellig met vrienden of familie bij ons uit eten, of viert bij ons je verjaardagsfeest of bedrijfsuitje.

Tandoori of curry

We zijn een begrip in Arnhem. Bij ons heb je de keuze uit 2 soorten keukens: gerechten bereid in de klei-oven (tandoori) of bereid in de curry-keuken. Gerechten uit de Indiase currykeuken staan bekend om hun rijke geur en smaak, vanwege de specifieke en met zorg geselecteerde specerijen. Onze vriendelijke bediening in een sfeervolle Indiase ambiance maakt het af. Dankzij constante service, kwaliteit, gastvrijheid en een voortreffelijke keuken wordt Kohinoor al jaren betiteld als één van de betere Indiase restaurants van Nederland.

Donderdagavond Buffet

Zeer aantrekkelijk is het Donderdagavond Buffet, waarbij je een culinaire wandeling maakt door de keuken van Kohinoor of India, met zowel gerechten uit de tandoori- als currykeuken. Voor slechts € 18,50 kun je onbeperkt dineren, met als afsluiting kulfi, het befaamde Indiase ijs.

Evenementen & aanbiedingen van Kohinoor of India