LOCALS

LOCALS

  • Stationsplein 1, 6811 KG Arnhem

Gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen en vis & vlees een bijrol hebben. Met een eigen Vertical Farm en lokale producten presenteren ze het beste van Nederland.

Restaurant LOCALS staat voor lokale producten én mensen. De keukenploeg gaat hier voor gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen en vis & vlees een bijrol hebben. Met een eigen Vertical Farm en lokaal ingekochte producten presenteren ze het beste van Nederlandse bodem, maar dan wel verrassend, verantwoord én op een moderne wijze gepresenteerd. In de keuken van LOCALS staat chef-kok Frank Bregman aan het roer. Voordat Frank de switch maakte naar restaurant LOCALS heeft hij ervaring opgedaan bij restaurants Oud Sluis en Pure C van Sergio Herman en heeft hij een eigen Bib Gourmand restaurant gehad in Renkum. Dagelijks staat Frank nu samen met zijn team klaar om je mee te nemen op een culinaire reis en te verrassen met de mooie gerechten van de kaart. Kom langs voor een get together met koffie en lekkernijen in de ochtend, een smaakvolle lunch of een exclusief diner. 

 

Vertical Farming

Restaurant LOCALS verbouwt haar eigen groenten en kruiden in een Vertical Farm. Vertical Farming is het kweken van voedsel in gestapelde kweeklagen, in een volledig gecontroleerde omgeving. Energie, licht en water worden aangestuurd om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te kweken, zonder invloeden van buitenaf. De gewassen groeien volledig op water, waarbij geen aarde wordt gebruikt. In de kas van restaurant LOCALS zijn o.a. verschillende soorten basilicum, slasoorten, koriander, oregano, andijvie en bietenkiemen. Een unieke manier van het kweken van groenten en kruiden in Arnhem!