Eetcafé Mejuffrouw Janssen
 • Keuken

  Frans

 • Prijs

  €15 tot 20

 • Capaciteit

  25 tot 50 personen

 • Ambiance

  Huiselijk

Eetcafé Mejuffrouw Janssen

 • Duizelsteeg 6, 6811 GS Arnhem

Bij restaurant Mejuffrouw Jansen kun je Bourgondisch eten voor een betaalbare prijs. Al ons eten is gemaakt van verse ambachtelijke producten. Daarnaast volop keuze uit diverse soorten wijnen.

Vers en ambachtelijk

Bij restaurant Mejuffrouw Janssen kun je Bourgondisch genieten in de binnenstad van Arnhem. Wij hebben de keus uit vele wijnen en vers gemaakte maaltijden waarmee je perfect kunt eten voor een betaalbare prijs. Onze menukaart verandert regelmatig dus ontdek onze seizoensgebonden maaltijden.

Exclusieve dranken

Al het eten dat wij serveren is zelf gemaakt van verse, ambachtelijke producten. We schenken exclusieve dranken, zoals Bokbier, Swinckels van de tap en Royal Dutch espresso. Ook hebben wij heerlijke wijnen uit allerlei streken. Dit alles samen met een gezellige sfeer voor een lage prijs.

Sfeer van vroeger

Mejuffrouw Janssen in Arnhem is op 2 september 2014 opnieuw geopend met een nieuwe eigenaar. Het restaurant is grotendeels opgeknapt, maar toch is de sfeer van vroeger nog volop te vinden. Kom ook een keer langs en proef de sfeer en onze keuken.

Evenementen & aanbiedingen van Eetcafé Mejuffrouw Janssen