Peak Performance Store

Peak Performance Store

  • Rijnstraat 12, 6811 EV Arnhem

Peak Performance is het grootste Scandinavische merk als het gaat om indoor- en outdoor sportkleding. De nadruk ligt op functionele kleding die gedragen kan worden tijdens alle sporten.

Geschiedenis
Of je nu gaat skiën of golfen, of gewoon als je een strandvakantie houdt: Peak Performance biedt praktische kleding. De ontwikkeling van het merk Peak Performance begon in 1986. Het idee was simpel: Passende kleding voor verschillende gelegenheden. Wil je de Himalaya beklimmen? Of wil je gewoon een duikvakantie in de Filipijnen? Bij Peak Performance zal je altijd de juiste kleding voor de juiste gelegenheid vinden. Door de jaren heen is Peak Performance geperfectioneerd en daarbij nu een van de meest bekende merken op het gebied van outdoor kleding. De criteria waar de kleren aan moeten voldoen zijn eenvoud, functionaliteit, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.


U bent van harte welkom
Neem zelf een kijkje bij Peak Performance en ontdek hoe eenvoud en gemak kleding tot een waar genot maken. Sinds april 2017 is de winkel geopend in de Rijnstraat 12 te Arnhem. Zij zouden het leuk vinden om u hier te begroeten en u wegwijs te maken door het ruime assortiment.
De koffie staat voor u klaar, graag tot ziens in de winkel.

Elke 1e zondag van de maand geopend!