Rederij Eureka

Al gestemd

Beoordeel nu

Jouw stem

Rederij Eureka 0 5 0

Rederij Eureka

Openingstijden

 • Ma
  09:00 - 17:00
 • Di
  09:00 - 17:00
 • Wo
  09:00 - 17:00
 • Do
  09:00 - 17:00
 • Vr
  09:00 - 17:00

Varen met rederij Eureka uit Arnhem

Vanuit Arnhem kun je mee met rederij Eureka voor een leuke boottocht. Lekker uitwaaien en genieten van het uitzicht. Service, maatwerk en gastvrijheid kenmerken de rederij. Groepen zijn ook welkom!

Over de rivieren

Nederland waterland, dat weet iedereen. Varen kun je ook over onze rivieren zoals de Rijn. Rederij Eureka locatie Arnhem nodigt iedereen uit om lekker uit te waaien en te genieten van een vaartocht over de rivieren. Je bent van harte welkom vanaf Pinksteren tot eind augustus.

Naar Duitsland varen

Enkele mogelijkheden: de grote rivierentocht, een trip vanaf Arnhem naar Emmerich in Duitsland en vanaf het schip de Vierdaagse Vuurwerk in Nijmegen zien. Op de moderne dagpassagiersschepen is catering aanwezig, een klimaatregeling en ze zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Begonnen in Deventer

Rederij Eureka organiseert al meer dan 40 jaar dagtochten op het water. Dat doen ze voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen. Maatwerk is altijd mogelijk. Het bedrijf is begonnen door schipper Scheers uit Deventer. Hij was schipper van het voetveer maar toen de brug over de IJssel werd aangelegd begon hij met rondvaarten in de omgeving. De vloot werd in de jaren daarna steeds uitgebreid en gemoderniseerd.