't Taphuys

't Taphuys

  • Jansplein 56, 6811 GD Arnhem

‘t Taphuys is 'n ontmoetingsplek voor iedereen, gelegen in het oude Postkantoor. Zelf tappen, proeven, ontdekken en borrelen met keuze uit 100 verschillende soorten bieren en 80 wijnen staat centraal.

‘t Taphuys is een ontmoetingsplek voor iedereen! Wij zijn 7 dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner.

Later op de avond is er ruimte voor een dansje en een sjansje in ‘t Staphuys. De unieke tapwanden met 100 verschillende soorten bieren en 80 wijnen staan centraal. Bij deze wanden kun je zelf tappen, proeven, ontdekken en borrelen aan de grote stamtafels. Je haalt een pasje bij de kassa, je plaatst de pas in de houder van je favoriete biertje of wijntje en tappen maar. Je rekent af per centiliter, je bepaalt dus zelf de hoeveelheid in je glas.

Een beetje proeven? Dat kan! Direct een groot glas? Dat kan ook! Als je uiteindelijk klaar bent om te vertrekken, loop je naar de kassa, benoem je je tafelnummer en kan je met je pasje het resterende bedrag afrekenen.

Je kunt vanaf 10 personen reserveren. Dit kun je doen door te mailen naar info@taphuysarnhem.nl of bel Tel. (026) 202 02 58 Volg onze facebook pagina om op de hoogte te blijven!