Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem

  • Kemperbergerweg 771, 6816 RW Arnhem

We noemen ons de parel op de Veluwe: Oostappen Groep Vakantiepark Arnhem. Een mooi park met zwembad en genoeg te doen voor jong en oud. Wanneer komt jij bij ons van een welverdiende vakantie genieten?

Het mooiste plekje op de Veluwe...

Middenin in de bossen van de Veluwe vind je ruime chalets en kampeerplaatsen. Alleen al de heerlijke geur van de naald en loofbossen brengt je in de ontspanningsmodus. Het zwembad, dat een dak heeft dat bij mooi weer ook open kan, is het gezellige middelpunt van ons gezellige park. Heerlijk genieten van de zon als die zich vertoont! 

Voor jong en oud

Je vindt hier alle faciliteiten: tennisbanen, springkussen, midgetgolfbaan en diverse speeltuinen: op iedere hoek is wel wat te doen. Uiteraard is ook de animatie en het entertainment tijdens de schoolvakanties helemaal top. We denken aan iedereen: jong en oud. 

Volop entertainment

Onze fantastische live-shows onderscheiden alle Oostappen Vakantieparken van ieder ander vakantiepark. Want hier wordt iets heel bijzonders neergezet. Met unieke shows en optredens worden zelfs de meest verlegen kinderen uit hun schulp gelokt en de supersterren van morgen beginnen hun carrière bij het vakantiepark op de planken. Gaat jouw kind ook meedoen?