Volksuniversiteit

Al gestemd

Beoordeel nu

Jouw stem

Volksuniversiteit 0 5 0

Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Arnhem is voor iedereen

In Arnhem kun je terecht bij de Volksuniversiteit voor cursussen, lezingen en workshops. Deze zijn voor iedereen ongeacht vooropleiding of niveau en altijd betaalbaar. Motto: maakt leren leuk!

Volksuniversiteit maakt leren leuk

Volksuniversiteit Arnhem wil de kennis, inzichten en vaardigheden van volwassenen vergroten, hen met elkaar in contact brengen en persoonlijke groei stimuleren en mensen zo beter laten functioneren in de maatschappij. Voorop staat het met plezier leren, want het motto van de Volksuniversiteit Arnhem is: wij maken leren leren leuk. 

Voor iedereen

De Volksuniversiteit Arnhem is voor iedereen. Daarom vinden de cursussen, lezingen en workshops plaats op goed bereikbare locaties, zijn ze heel goed te betalen en zijn ze niet diploma-gericht, dus geen stress. 

Allerlei aanbod

Het aanbod speelt altijd in op de actualiteit. Zo kun je bij de Volksuniversiteit terecht voor cursussen voor de computer, maar ook lezingen en excursies naar bezienswaardigheden in en rond Arnhem. Creativiteit wordt gestimuleerd met diverse cursussen. Ook eten en drinken, via kookcursussen, komt aan bod. 

Volksuniversiteit In Rozet

De hoofdvestiging van de Volksuniversiteit Arnhem zit nu in Rozet aan de Kortestraat. De organisatie is op 1 januari 2015 gefuseerd met Bibliotheek Arnhem.