Wilke Tabak

Wilke Tabak

  • Koningstraat 66A, 6811 DJ Arnhem

Wilke Tabak is een reeds jaren bestaand begrip in Arnhem als het gaat om sigaren. Zij hebben een veel ruimer assortiment. Denkt u daarbij aan sigaretten, asbakken, aanstekers, tabak, pijpen, etc.

Eigenlijk verkoopt Wilke Tabak alles wat u maar meer kunt bedenken op het gebied van rook verwante artikelen. Sigaren zijn echter een belangrijke specialisatie van ons. Dit laat dan ook niets te wensen over.


Een belangrijk deel van de winkel is ingericht als klimaatruimte. Naast gangbare sigaren is een zeer ruim assortiment exclusievere sigaren aanwezig. Onder constante temperatuur zijn alle sigaren in optimale conditie, waarbij de geur van tabak voor een aangename sfeer zorgt. Rene Kraaijenbrink neemt graag alle tijd om u van goed advies te voorzien, zodat u er zeker van bent het ultieme rookgenot te beleven. Zij heten u van harte welkom in de winkel en zien uit naar een ontmoeting.


Het roken van een sigaar
Veel mensen denken dat de juiste manier om een sigaar te roken is het ene uiteinde in brand te steken om vervolgens hard te zuigen aan de andere kant. Er komt iets meer bij kijken.... Voordat je  leert hoe je echt een sigaar rookt en er heerlijk van kunt genieten, willen zij je gelijk laten weten dat er ook mensen zijn met de mening dat je bij een sigaar een lekker drankje dient te nuttigen om de smaak van de sigaar positief te beïnvloeden. Hier zijn de meningen over verdeeld. Uiteindelijk gaat het in alle gevallen om “smaak”. Het gaat erom dat jij een sigaar beleeft en er intens van geniet. Met of zonder drankje!