Winkelen in de stad

Al gestemd

Beoordeel nu

Jouw stem

Winkelen in de stad 0 5 0

Winkelen in de stad

  • Land van de Markt 26, 6811 Arnhem

Winkelen in de stad

Shoppers halen hun hart op in Arnhem. De stad combineert de mogelijkheden van de grote stad als het gaat om winkelen, maar ook eten & drinken, evenementen, cultuur en uitgaan, met prachtige natuur.

Echt de moeite waard!

Shoppers halen hun hart op in Arnhem. De stad combineert de mogelijkheden van de grote stad als het gaat om winkelen, maar ook eten & drinken, evenementen, cultuur en uitgaan, met prachtige natuur. Arnhem ligt met de uitlopers van de Veluwe en met de Rijn dwars door de stad ook midden in de natuur. Dat maakt een dag of weekend in Arnhem echt de moeite waard.

Groot of gezellig?

Het ene moment sta je in een winkelstraat vol gezellige drukte, enkele minuten later loop je in één van die smalle straatjes met leuke speciale winkeltjes in het Stegenkwartier, zie je scheepvaart op de Rijn of loop je naar het Modekwartier, Steenstraat of Hommelstraat aan de rand van het centrum. Kortom: de combinatie van natuur, gezellig winkelen, terrasje pakken, historie en uitgaan is in de compacte binnenstad van Arnhem reuze handig te noemen.

Wil je even een pauze tijdens je shoppingtrip?

Het uitgestrekte Sonsbeek Park is altijd dichtbij. Neem in de Eusebiuskerk de bijzondere glazen lift naar de top van de toren en bewonder het adembenemende uitzicht over de stad. Ontdek het mysterieuze netwerk van historische kelders. Ook een kijkje nemen in openbaar gebouw Rozet is zeker de moeite waard! Vanaf het dakterras van Rozet is het kunstaardvarken in al zijn glorie te bewonderen.